Гол в последната минута и драма при дузпите спря Марица за Купата на БФС

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:53 / 11.09.2019
2165
Юношите старша възраст на Марица загубиха изключително драматично от Сокол (Марково) след изпълнения на дузпи в мач за Купата на БФС. Регионалното дерби се игра на стадион “Марица", като след края на редовното време завърши 1:1. Гостите успяха да изравнят в последната минута, а след това имаха повече късмет и при ударите от бялата точка.

В 74-ата минута маричани поведоха чрез Мартин Манев, който засече топката акробатично с глава след центриране от фланга на Мариян Бончев.

В 90-ата минута след добра намеса на вратаря на Марица топката попадна в играч на Сокол. Той пусна пас по земя към свой съотборник и последва удар в опразнената врата. Защитник в жълто-синьо успя да закачи топката, но въпреки това тя премина голлинията и резултатът бе изравнен.

При дузпите двата отбора бяха безгрешни при 5-те удара. Едва при шестото изпълнение маричани сгрешиха и така футболистите на Сокол (Марково) продължават напред.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).