Локо шампион при юношите-старша след издънка на Ботев в Кърджали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:56 / 13.05.2009
5621
Локомотив Пловдив стана предсрочно футболен шампион при юношите-старша възраст в пловдивския регион след издънка на Ботев Пловдив срещу Арда Кърджали. "Канарчетата" направиха 0:0 снощи и са на 4 точки от "смърфовете", които няма как да бъдат застигнати при един оставащ кръг до края. В последния мач именно двата тима излизат един срещу друг. В Кърджали "жълто-черните" не успяха да преодолеят противниковата врата, като и двата тима имаха добри възможности, но вратарите показаха класна игра и запазиха мрежите си сухи.

Преди последния кръг, в който Ботев са домакини на Локомотив в Граф Игнатиево, "смърфовете" са с 59 точки, а Ботев с 55. На 3 точки зад Ботев са Векта, а между тях с 54 точки е вторият тим на Локомотив, набор '91, който обаче няма да повлияе на крайното класиране за републиканските финали. Първите два тима се класират директно, а третият ще играе баражи с другите отбори от Югоизточния регион. В последния кръг, който ще се изиграе в петък от 10:30 часа, Ботев играят с Локо, а Векта с Гигант Съединение. Локо набор '91 са домакини на Арда Кърджали. Любопитно е, че Ботев и Векта завършиха на два пъти 1:1 през шампионата, така че класирането между двата тима ще се определи по голова разлика, при равенство в точките. В момента Ботев имат голова разлика 54:13(+41), а Векта 59:16(+43), така че каквито и резултати да запишат, при загуба за Ботев и победа на Векта, частната школа ще се класира на второ място пред "канарчетата".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).