Виктория Волей загуби от Арда втората си контрола преди сезона във Висшата лига

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
19:13 / 02.10.2019
2037
Виктория Волей (Пловдив) изигра днес втората контрола от подготовката си за новия сезон в мъжката Висша лига.

Възпитаниците на треньора Атанас Митрев отстъпиха с 0:5 гейма на Алда (Кърджали). Спарингът се състоя в залата в Кърджали, а двата щаба предварително се бяха разбрали да играят общо 5 гейма.

За Арда в контролата играха четирима бивши състезатели на Виктория Волей – Димо Димов, Васил Атанасов, Венцислав Трифонов и Владислав Лукаревский.

На 11 октомври тимът на Арда ще върне визитата и ще премери сили още веднъж с "викторианци“, но в залата на СУ "Цар Симеон Велики“ в Пловдив.

Следващите контролни мачове на Виктория Волей пък ще бъдат този петък, събота и неделя на приятелския четиристранен турнир "Купата на Пловдив“, както следва:

4 октомври (петък) от 17:00 часа: Виктория Волей - Берое

5 октомври (събота) от 18,00 ч: ПСК Локомотив Пловдив - Виктория Волей

6 октомври (неделя) от 16:00 часа: Виктория Волей - ВК Етрополе

"Няма как да съм доволен от резултата. Логично победи по-добрият отбор, но пък за нас се появиха ситуации, от които ще си извлечем необходимите поуки и които ще ни помогнат за официалните мачове през сезона. Продължаваме с контролите и на този етап от подготовката резултатите са на втори план. По-важно е да се обиграе отборът ни“, заяви за официалния сайт на Виктория Волей (Пловдив) треньорът на тима Атанас Митрев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).