Волейшампионка на Белгия тренира с Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:23 / 18.05.2009
640
Волейболна шампионка на Белгия тренира от няколко дни с представителния женски отбор на „Марица". Титулярната разпределителка на елитния белгийски тим „Рандстад" - Анелия Минчева, се готви на пълни обороти с останалите маричанки, които не са престанали да тренират въпреки, че първенството на страната вече приключи. „Чужденката" обаче засега не готви трансфер в волейтима от „Кършияка", а само поддържа спортна форма с жълто-сините. Едва в началото на летния трансферен прозорец ще стане ясно дали Минчева ще остане под тепетата или ще се завърне в Белгия. Тя има оферта и от елитен френски тим.

"Анелия е възпитаничка от волейболната школа на „Марица" и е преминала през всички детскю-юношески гарнитури от нашата школа, преди на отиде да играе в Белгия. Сега тя се завърнала в България за лятната ваканция и няма нищо по-естествено от нова да се прибере и да тренира в родния си клуб", хвърли повече яснота изпълнителният директор на маричанки Стоян Гунчев-Чугуна.

Иначе волейдамите от Кършияка тренират всеки ден в залата на Лаута. Старши треньорът Иван Петков даде само един ден почивка на възпитаничките си през уикенда и от днес отново емна всички волейболистки за тренировки. За утре той е предвидил двустранна игра. "Ще тренираме, за да не губим спортна форма. Има достатъчно време за почивка", обясни Петков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 23


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).