Издирват изчезнал култов фен на Локо, подозират убийство

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 20.05.2009
10181
Феновете на Локо от около седмица издирват под дърво и камък един от най-верните феновете на клуба. Известният с прякора си "Чобата", чието истинско име е Владо, живее като скитник и до неотдавна всеки ден е можел да бъде открит на Главната, по-точно до преди седмица, когато изведнъж изчезва. Феновете подозират, че той е убит.

От Plovdiv24.bg потърсихме полицията за съдействие, но от там са категорични, че нямат информация за убит скитник, починал в болницата или намерен труп на такъв.

Във форума на официалния сайт на феновете на Локо lportala.net, привържениците на смърфовете изказват различни версии и предположения около изчезването и евентуалната смърт на Чобата.

"Никой не е чул за погребение на Владо, както е истинското му име, ако не знаете. Нямаше го на мача в Мездра, но той винаги намира начини да пътува, дори и да няма стотинка в джоба. Дано не се е случило най-лошото, този човек сякаш вдън земя потъна", бе едно от изказванията във форума.




Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).