Малчугани от 7 детски градини правят водно шоу в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:10 / 21.05.2009
960
Деца от детските градини от всички райони в Пловдив ще се включат във водното шоу "Златни рибки", което ще се проведе днес от 17 часа в закрития плувен басейн на СОУ "Д. Матевски" в "Тракия". За осма година в състезанието по плуване ще участвуват деца от детските градини "Д-р Е. Бороу", "Валентина", "Малкият принц", "Мирослава", "Светла", "Слънце" и "Снежанка". Отборите ще се състезават за призове на дирекция "Образование и наука" към общината в четири дисциплини: крака - кроул при подвижна опора, крака - гръб, кроул - координация и гръб - координация

В откриването на празника ще участват мажоретен състав на ОДЗ "Д-р Е. Бороу" и деца състезатели от спортния клуб на СОУ "Д. Матевски". Към тях ще се присъединят Цар Нептун, Малката Русалка и феите на водата, възпитаници на детска градина "Снежанка".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).