ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Ясен Петров: Допуснахме елементарни грешки в началото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 23:53 / 06.08.2005Коментари (2)536
Репортер на Plovdiv24.com бе на пресконференцията след мача Ботев - ЦСКА. Ето и мнението на треньора на домакините Ясен Петров:
Неочаквано за мен доста плахо започнахме мача, допуснахме две елементарни грешки в защита, от които отбора на ЦСКА се възползва, коете не е чудно, тъй като в игрови план те са малко по-напред от нас, а освен това за нас това беше първата сериозна битка, докато този отбор на ЦСКА до момента е провел 4, и то на доста добро ниво. Донякъде огромната отговорност и желанието на нашия отбор на всяка цена да се представи добре повлия зле на играта ни. След 20-та минута на мача показахме доста добра игра и особено в началото на второто полувреме бяхме ябсолютно равностойни, даже на моменти превъзхождахме шампионите. Когато върнахме единия гол пасив имахме доста възможности да обърнем мача, но не успяхме. Важното е, че посегнахме. Според мен цифровото изражение не отговаря реално на това, което показаха двата отбора на терена. Опитахме се да играем футол и според мен това е начина, по който ние трябва да посягаме към водещите отбори в нашия шампионат. Още веднъж казвам, доста груби грешки допуснахме в защита, които бяха оползотворени от добре играещите нападатели на ЦСКА. Съжалявам че ние не съумяхме да вземем в точния момент да вземем това, което искахме. Не мога да не бъда доволен от старанието на всички футболисти, но малко ни липсва хладнокръвие пред вратата на противника. Особено съм радостен, че в пореден мач Муши успя да се разпише във вратата на противника. Шанс като него имаха и доста друго футболисти.

Няма да коментирам съдиите. Аз съм човек, който гори в играта, но след мача и аз, и клубът имаме политика – да не коментираме съдийството. След като направим анализ, ще видим къде се обърка играта на отбора и как се допуснаха тези грешки в защита.
Позитивните неща са желанието, с което излязохме на терена при 0:2 второто полувреме и начинът, по който игра отбора до третия гол във вратата ни.

Според мен организацията на мача беше перфектна, особено като вземем впредвид ситуацията в страната и в Пловдив като частност – 3 часа преди мача валеше дъжд, а терена беше доста добър за подобен род условия.
Стана хубав за нашите стандарти мач – с доста положения, доста голове. Единственото, за което съжалявам, са тези 4 гола в нашата врата.

Няма да коментирам хвърлените бомби от публиката, искам да им благодаря за пореден път за огромната подкрепа, особено в тежките за нас моменти.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Jalt Bokluk
на 07.08.2005 г.
0
 
 
Botev shtiaha da biat ako biaha vkarali oshte 4 gola. Pak sadiite sa vinovni. Pak sme moralni pobediteli.
rosen
на 07.08.2005 г.
0
 
 
bah na ma4a .Botev se predstaviha mnogo dobre.edinstvenno ranite 2 gola i dvete izmisleni zasadi prez vtorotop poluvreme spasiha 4ervenite pedali. no pone razbrah edno-cska ne sa nikakv otbor i ako evrofutbol pusne edini4en zalog sas ma4a sre6tu liveprpool ,6te zaloja dosta zdravo za angliiskiqt klub.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: