Ясен Петров: Допуснахме елементарни грешки в началото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
23:53 / 06.08.2005
536
Репортер на Plovdiv24.com бе на пресконференцията след мача Ботев - ЦСКА. Ето и мнението на треньора на домакините Ясен Петров:
Неочаквано за мен доста плахо започнахме мача, допуснахме две елементарни грешки в защита, от които отбора на ЦСКА се възползва, коете не е чудно, тъй като в игрови план те са малко по-напред от нас, а освен това за нас това беше първата сериозна битка, докато този отбор на ЦСКА до момента е провел 4, и то на доста добро ниво. Донякъде огромната отговорност и желанието на нашия отбор на всяка цена да се представи добре повлия зле на играта ни. След 20-та минута на мача показахме доста добра игра и особено в началото на второто полувреме бяхме ябсолютно равностойни, даже на моменти превъзхождахме шампионите. Когато върнахме единия гол пасив имахме доста възможности да обърнем мача, но не успяхме. Важното е, че посегнахме. Според мен цифровото изражение не отговаря реално на това, което показаха двата отбора на терена. Опитахме се да играем футол и според мен това е начина, по който ние трябва да посягаме към водещите отбори в нашия шампионат. Още веднъж казвам, доста груби грешки допуснахме в защита, които бяха оползотворени от добре играещите нападатели на ЦСКА. Съжалявам че ние не съумяхме да вземем в точния момент да вземем това, което искахме. Не мога да не бъда доволен от старанието на всички футболисти, но малко ни липсва хладнокръвие пред вратата на противника. Особено съм радостен, че в пореден мач Муши успя да се разпише във вратата на противника. Шанс като него имаха и доста друго футболисти.

Няма да коментирам съдиите. Аз съм човек, който гори в играта, но след мача и аз, и клубът имаме политика – да не коментираме съдийството. След като направим анализ, ще видим къде се обърка играта на отбора и как се допуснаха тези грешки в защита.
Позитивните неща са желанието, с което излязохме на терена при 0:2 второто полувреме и начинът, по който игра отбора до третия гол във вратата ни.

Според мен организацията на мача беше перфектна, особено като вземем впредвид ситуацията в страната и в Пловдив като частност – 3 часа преди мача валеше дъжд, а терена беше доста добър за подобен род условия.
Стана хубав за нашите стандарти мач – с доста положения, доста голове. Единственото, за което съжалявам, са тези 4 гола в нашата врата.

Няма да коментирам хвърлените бомби от публиката, искам да им благодаря за пореден път за огромната подкрепа, особено в тежките за нас моменти.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).