Два от отборите на Ботев с големи шансове за полуфинал

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
15:42 / 20.11.2019
2510
Ботев (Пловдив) записа победа и равенство в първите четвъртфинали за Купата на БФС при юношите от набор 2006 и 2004.

При по-малките тимът на "канарчетата" се наложи с 1:0 над Дунав (Русе), като двубоят се игра на стадион "Дунав" в Русе. Жълто-черните имаха сериозно превъзходство, но не успяха да се възползват от множеството създадени положения.

Единственият гол падна в началото на срещата и бе дело на Велиян Видолов, който се възползва от грешка на вратаря на домакините.

От своя страна русенци се отчетоха с един опасен удар, отразен отлично от Георги Гергинов. Реваншът между двата тима е на 27 ноември на базата в Коматево.

В същото време Ботев (Пловдив) стигна до равенство 3:3 при визитата на Спартак (Варна), но при набор 2004. Двубоят се игра на стадион "Локомотив" във Варна.

"Канарчетата" се представиха много под нивото си и срещнаха сериозна съпротива от страна на варненци. Домакините на три пъти успяваха да поведат в резултата, но в крайна сметка пловдивчани се добраха до равенството малко преди края.

С два гола за "жълто-черните" се отчете Теодор Андреев, а едно попадение добави Никола Илиев. Ботевистите получиха и дузпа, но тя бе пропусната от Никола Илиев. Реваншът между двата тима е на 27 ноември на базата в Коматево.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).