Локо падна от Вихрен с 0:1 на "Лаута"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:54 / 23.05.2009
12757
Локо отстъпи с 0:1 при домакинството си на Вихрен (Сандански). Единственото попадение реализира Сантош през второто полувреме. Гостите доминираха над "смърфовете" през целия мач и създадоха редица голови положения. От своя страна "черно-белите" играха без желание и не успяха да застрашат сериозно стражът на санданчани. 

Преди почивката играчите на Вихрен имаха пълно превъзходство и на няколко пъти офанзивните футболисти на "зелените" излизаха на чисти стрелкови позиции, но Кирил Акалски ги отчая с перфектните си намеси.

След почивката картината се запази. Лошата новина за Локо бе, че още в началото на полувремето Акалски напусна контузен и без заменен от резервния страж в този двубой Стоян Ставрев. В 63-та минута Ставрев капитулира, след като за пореден път играч на гостите изскочи сам срещу него. Точен след презхвърлящ удар, греда и добавка бе Сантош.

С позитивни емоции този двубой от "смърфовете" може да запомни единствено юношата Веселин Марчев. Юношата на Локо за първи път започна като титуляр и изкара пълни 90 минути на терена. Той бе и единстеният който се опитваше да твори и на два пъти след почивката заплаши сериозно вратата на гостите, но не успя да реализира.

Въпреки загубата "черно-белите" запазиха шестото си място в класирането.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).