Футболисти на Ботев: Ще бием Вихрен, надяваме се на подкрепа от феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 26.05.2009
4226
Футболистите и спортно-техническото ръководство на Ботев Пд помолиха днес феновете за подкрепа в най-важния мач на отбора този сезона - срещу Вихрен.

„Искаме да оцелеем, затова молим публиката да се събере и да ни подкрепи. Нека го направят за идеята Ботев, защото това е клубът, който обичат, а също така и ние", казаха футболисти на канарчетата.

Самите играчи са твърдо решени да победят санданчани и да останат в елита, независимо от факта, че още не са получавали пари от президента Димитър Христолов, още повече канарчетата били бесни от играта на Локомотив Пд в двубоя срещу Вихрен.

„Ще бием Вихрен, не се съмнявайте в това", казаха играчи на жълто-черния отбор. „Надяваме се феновете да застанат зад нас сега и в последния кръг срещу Локомотив Пд, когато също ще играем за победа", допълниха още играчите. Те се надяват, че в неделя на терена ще има 12 играчи, като единият ще бъде публиката.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).