Иван Тотев даде старт на ученически футболен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:11 / 28.05.2009
1058
Кметът на район "Източен" Иван Тотев направи тази сутрин първия удар във футболния турнир за ученици от основните училища в района. Първенството за купа "Империал" се провежда за втора поредна година, като амбицията е да се превърне в традиционен и дори да прерасне в общоградски. 

"Снощи наблюдавахме финала от шампионската лига между "Барселона" и "Манчестър Юнайтед".  Аз съм сигурен, че вие също ще покажете интересна игра" - с тези думи се обърна към малките футболисти Тотев. Турнирът е под надслов "Да победим агресията със спорт" и е организиран съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. В първенството, което се провежда на футболното игрище в парк-хотел "Империал", участват 5 отбора, които играят по системата "всеки срещу всеки". Финалите за купа "Империал" ще се играят от 11.30 часа на 30 май.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).