Апостол Попов извади рамо, пропуска мачовете с Вихрен и Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:15 / 29.05.2009
2228
Малшанс споходи старши-треньора на Ботев Петър Пенчев само два дни преди мача на сезона срещу Вихрен. Наставникът трябва да мисли нов вариант на защитната си формация, след като един от титулярите му в отбраната Апостол Попов извади рамо. Инцидентът стана днес по време на сутрешната тренировка на „канарчетата".

Докато траеше загрявката, 26-годишният футболист на Ботев скочи за една топка и се приземи лошо на рамото си. На място лекарят на пловдивчани Костадин Павлов намести рамото, но въпреки това, Попов със сигурност ще пропусне битката за оставане в А група срещу Вихрен. Апостол Попов няма да може да играе и в градското дерби на Пловдив срещу Локомотив, с което се закрива настоящият сезон. Вариантите за партньор на капитана Илиян Гаров в центъра на защитата са юношеският национал Костадин Гаджалов или любимецът на „жълто-черната" Васил Василев.

Ботев все още има шанс да се спаси от изпадане, но последните два кръга ще бъдат решаващи за "канарчетата". Победа срещу Вихрен в неделя ще е достатъчна за оставането в групата, но равен или загуба ще означава, че бъдещето на тима до голяма степен ще се реши в Дербито с Локо.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).