Виана към феновете на Ботев: Сбогувам се с разбито сърце!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (11)
09:25 / 10.01.2020
7518
Бразилецът Фернандо Виана използва личния си профил в Инстаграм, за да се сбогува с привържениците на Ботев (Пд), видя Plovdiv24.bg. Както нашата медия вече информира читателите си, договорът на нападателя изтече и ръководството на жълто-черните отказа да го поднови заради високите му финансови претенции.

Ето какво написа Виана:

Винаги ще бъда един от вас! Не мога да кажа колко съм благодарен за всичко, което изживяхме заедно, за цялата подкрепа и обич, които получих. Каква страхотна история направихме заедно: отличия, исторически мачове и незабравими голове.

Благодаря ви! От цялото си сърце се надявам, че съм ви направил щастлив чрез представянето ми на терена. Никога няма да забравя всеки човек, който ме спираше по пловдивските улици и поглеждайки ме в очите, казваше думите, които винаги ще ме развълнуват: "Обичаме те, Фернандо!“ И аз ви обичам! С разбито сърце трябва да се сбогувам! Но е сигурно, че винаги ще бъдем заедно. Бог да ви благослови всички!


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).