Дуо маричанки отпаднаха от плажния волейбол след победа и загуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:04 / 29.05.2009
1058
Капитанката на Марица Анна Маринова и съотборничката й либерото Ивелина Монова отпаднаха от първия турнир в Пловдив от националната верига по плажен волейбол „M-Tel Beach Masters 2009". Дуетът пловдивчанки изиграха страхотен първи мач на пясъчното игрище на площад "Централен", но във втория изпуснаха за малко победата и бяха елиминирани.

Ани и Ива първо разбиха с 2:0 гейма тандема Анелия Минчева - Виктория Йовчева в дебютната си среща. Любпитното е, че Минчева е също е от школата на Марица и бивша състезателка в "жълто-синия" тим. Тя е волейболна шампионка на Белгия, но в момента си е във ваканция в родния град. Анелия е титулярната разпределителка на елитния белгийски тим „Рандстад". 24-годишната „чужденка" дори доскоро поддържаше спортна форма с жълто-сините и тренираше всеки ден с тях. Усилията й обаче не бяха достатъчни и тя отпадна от надпреварата. Маринова- Монова обаче допуснаха загуба от двойката Мария Аладжова - Валентина Петрова и също отпаднаха от турнира.

Така честта на ВК Марица остана да защитава единствено Диана Даскалова- Малинова - миналогодишна шампионка на бийч-волей, която остана единствената пловдивчанка на турнира. Дида е амбицирана да защити миналогодишния си успех. Тя играе в екип с подвизаващата се в първенството на Франция Русена Сланчева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 14
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).