Диана Даскалова-Малинова продължава напред на плажния волейболен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:15 / 30.05.2009
749
Водещата волейболистка на Марица Диана Даскалова-Малинова в тандем със състезаващата се във Франция Русена Сланчева започна с убедителна победа първия турнир от националната верига по плажен волейбол "M-Tel Beach Masters 2009", който върви в Пловдив.

Дида и Русена са поставените под №1 в основната схема на състезанието и не крият амбициите за участие поне на финала. Двете победиха в първия мач столичанките Мария Аладжова и Валентина Петрова с 2:0 гейма, след като изиграха много силен мач под непрекъснатия дъжд, изсипал почти през целия ден вчера над Пловдив. Така двете продължават напред в надпреварата и се очертават и тази година като фаворитки.

Както е известно в пресявките волейболистките на Марица Ани Маринова и Ивелина Монова победиха в първия двубой, но след това отпаднаха от точно от Мария Аладжова и Валентина Петрова. Състезанието се провежда на площад "Централен" в Пловдив. Днес срещите започнаха от 9 часа, в неделя от 10.00 часа са полуфиналите, а от 15.30 часа - финалите. Входът е свободен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).