Чудесно представяне за Ботев в трите елитни юношески групи

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
16:35 / 01.03.2020
3329
Юношите на Ботев записаха страхотно представяне в първия ден на месец март. "Канарчетата" спечелиха и трите си мача в Елитните юношески групи след победи над Пирин и Славия, а ботевистите не инкасираха нито едно попадение във вратата си.

При U19 "жълто-черните" се наложиха с 4:0 при визитата на Пирин. Ботевистите вкараха по два гола в двете полувремена, а автори на попаденията станаха Иво Казаков, Емил Колев, Георги Господинов и Стефан Попов.

При U17 пловдивчани победиха с 3:0 Славия на клубната база в "Коматево". С хеттрик във вратата на "белите" се отличи Никола Илиев, а с две асистенции и силна игра се отчете Бисер Бонев.

При U15 ботевистите постигнаха труден успех с 1:0 над Славия. Гостите от София играха по-добре на базата в Коматево, но отличните изяви на Александър Маджаров отчаяха нападателите на столичани. Единственото попадение в двубоя реализира Мартин Пенчов в 55-ата минута.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).