Иван Кризманич: На Мартин му е най-тежко

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:34 / 13.08.2005
481
Сърбинът Иван Кризманич отлично познава играта на сънародниците си от ОФК Београд. Може би затова той бе най-ориентиран в първите минути на мача. После обаче рискуваше да получи втори жълт картон и Едуард Ераносян го смени.

- Локомотив игра много слабо през първото полувреме. Какво е вашето обяснение?

- Напълно съм съгласен с вас - бяхме слаби. Трябваше да влезем със самочувствие в мача. Направихме това чак през второто полувреме и вкарахме гол навреме. Имахме още едно-две положения, при които трябваше да реагираме по-добре, и резултатът щеше да е по-изгоден за нас.

- Когато ОФК Београд вкара втория гол, вярвахте ли, че Локомотив може да направи нещо?

- Тръгнахме с 0:2, а от такъв резултат много трудно се обръща мач. Вкарахме обаче един гол, имахме шанс да стигнем и до 2:2. След това нищо не се знаеше.

- Оптимист ли сте за крайния изход?

- Да, само на реванша късметът трябва да е на наша страна, защото в първия мач имахме и малшанс. Резултатът не е лош, защото с 1:0 в Бургас продължаваме. Трябва ни само малко повече самочувствие. Надявам се да продължим и с подкрепата на нашите фенове.

- В този мач ще бъдете без Мартин Камбуров.

- В Локомотив има и други футболисти.

- Сърди ли се някой в отбора на Камбуров?

- Аз бях навън и не знам какво е направил. Но на него му е най-трудно, защото няма да играе в следващия мач от евротурнирите.

Интерюто е на вестник "7 дни спорт"


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).