Във ВК Марица готвят изненада за ЧРД на клубния си президент Наско Даскалов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:15 / 10.06.2009
700
Президентът на волейболен клуб Марица Атанас Даскалов празнува рожден ден днес. Човекът, който с неподражаемия си спортен дух и характер възроди закъсалия финансово волейклуб в Кършияка, днес заслужено приема поздравления. Първо заради достойния си личен празник. И второ - защото неговите маричанки отново са водещ клуб в България и са фаворитки за медалите и купите във всички държавни и международни турнири и първенство, в които играят.

Малко са хора с всеотдайно и спортно сърце като Наско Даскалов. Бизнесменът не се поколеба да даде хиляди левове и лична енергия, за да стегне и реконструира до неузнаваемост рушащата се спортна зала „Лаута" и я превърне в кокетно спортно съоръжение. Извади от джоба си куп лични пари без да знае дали изобщо някога ще има възвращаемост. И го направи за доброто на пловдивския спорт, за пловдивчани, за волейбола. Само и само да има пловдивският женски и мъжки волейбол къде да тренира и да играе официалните си мачове.

За това Наско също заслужава голямо уважение! Всички във ВК Марица са приготвили на Атанас Даскалов изненада! Не само защото им е шеф, но и защото всички страшно много го уважават и безкрайно много го ценят. Plovdiv24.bg също поздравява Атанас Даскалов за неговия рожден ден и за всичко, което прави за пловдивския спорт.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 12
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).