Камбуров резерва в Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:22 / 14.08.2005
586
Най-добрият футболист на Локо (Пд) за последните две години Мартин Камбуров може да бъде оставен сред резервите при днешното гостуване на пловдивчани на Нафтекс, прогнозира в днешния си брой вестник “Меридиан Мач”. Не става въпрос толкова за наказателна мярка от страна на ръководството за изпросения червен картон в Белград, колкото за желанието на Едуард Ераносян да обиграе състав без голаджията, с който да спечели реванша в турнира за купата на УЕФА срещу ОФК.

Ако заложи на състав без Камбуров срещу загубилия блясъка си тим на Нафтекс, Едо вероятно ще разчита на македонеца Илами Халими като основен градивен футболист в халфовата линия. Почти е сигурно, че в атака треньорът на бронзовите медалисти отново ще даде шанс на тандема, който преобрази играта през втората част
на мача в Сърбия и Черна гора в четвъртък - Владислав Златинов и Бобан Янчевски. Възможно е на мястото на Иво Михайлов сред титулярите за пловдивчани този път да се появи проектонационалът Георги Илиев, който не участва в двубоя със сърбите.

Ераносян ще има по-малко проблеми при сглобяването на защитата, тъй като ще може да разчита на национала Александър Тунчев, пропуснал срещата с ОФК заради наказание. Най-вероятно бразилецът Джордани ще бъде изваден от стартовия състав, макар че той не бе по-слаб от колегите си Владимир Иванов и Кирил Котев, с които често ставаха комични с неадекватните си действия. Стоян Колев почти сигурно отново ще започне на вратата на пловдивчани, след като се справи на ниво в евротурнирите.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).