Феновете на Ботев бият играчите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
08:43 / 15.08.2005
1888
Тежък данък за загубата от Берое с 0:2 платиха футболистите на Ботев (Пд). Най-сериозно пострада нападателят Стефан Костадинов, който е син на техническия директор на клуба Коце Костадинов. Момчето отнесло няколко шамара от разгневени привърженици на отбора, разказаха пред "7 дни спорт" очевидци.

Запалянковците причакали автобуса на Ботев пред клубния стадион в Пловдив. За да не избягат футболистите, феновете блокирали входовете с 20 автомбила. Когато вратарят Лилчо Арсов и останалите се появили, станало страшно. Играчите отнесли зловещи псувни и клетви, а Стефан Костадинов - и няколко шамара. Други футболисти също щели да пострадат, но треньорът Ясен Петров успял да укроти агитката.
"7 дни спорт" потърси за мнение потърпевшия Стефан Костадинов. Той обаче категорично отрече да е имало инцидент.
- Пълни глупости! Никой не ми е посягал - каза той.
Футболистите на Ботев трябва да съжаляват повече от запалянковците за загубата. Те изпуснаха премия от 1000 лева, обявена от клубния шеф Димитър Христолов. В първия кръг жълто-черните паднаха с 1:4 от ЦСКА и се закотвиха на последното място в класирането.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).