Едуард Ераносян заплашен с уволнение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:39 / 16.08.2005
848
Сериозен трус се задава в Локомотив (Пд) в близките дни, заявиха запознати с клубните дела на „Лаута" веднага след равенството с Нафтекс в Бургас 1:1 от втория кръг на първенството, известява в днешния си брой спортния ежедневник “Меридиан Мач”. Треньорът Едуард Ераносян може да се раздели с поста си, тъй като част от ръководството е много негативно настроено срещу него.
Причината е очевадна - много слабият старт на сезона. „Смърфовете" загубиха от Левски с 2:4 след безобразно слаба игра, а онзи ден направиха равен при гостуването на Нафтекс - 1:1. Така със загубените 5 точки от първите два мача пловдивчани на практика губят шансове за титлата. Именно спечелването на първото място в първенството е неогласената цел номер 1 пред отбора за този сезон. С издънките си Локо на практика обезсмисли „странните" резултати от края на миналия сезон - загубите от Родопа (2:4) и Беласица (1:2), равенството у дома с Пирин (4:4). Настоящата ситуация предизвиква сериозно недоволство у част от шефовете, които определят като главен виновник именно Ераносян. Засега обаче на „Лаута" не се говори открито за уволнението на треньора, поне докато не мине реваншът с ОФК Белград. Ако „черно-белите" успеят да преодолеят сърбите и да се класират за първия кръг на турнира за купата на УЕФА, това само може да отложи раздялата. Единственото, което наистина може да спаси Едо, са победи във вътрешното първенство, които да върнат Локо в борбата за шампионската титла. Първият тест дали това е възможно, е гостуването на 28 август на „Българска армия" срещу ЦСКА.
Информацията е на Focus-sport.net.


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).