Чужденците в Локо се прибраха по родните си места

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:07 / 15.06.2009
3913
Чужденците на Локо (Пд) Даксон, Том, Милутинович, Делибашич и Сингбо напуснаха Пловдив. Голяма част от тях ще се върнат за началото на подготовката, която стартира на 1 юли.

По-малко време за почивка ще има защитникът Фелисиен Сингбо, който веднага се присъедини към лагера на националния отбор на Бенин за предстоящата на 21 юни световна квалификация срещу Мали. Сингбо игра и преди 2 седмици за своята страна срещу Судан при победата с 1:0 и получи похвали от националния селекционер Мишел Дюсоа.

Бразилците Том и Даксон пък се разбраха с ръководството да пропуснат първите няколко тренировки от подготовката и да се присъединят към отбора едва за първия лагер в Банско. Тогава на Лаута трябва да дойде и сърбинът Милутинович, докато Павле Делибашич вече се сбогува официално със съотборниците си, тъй като контрактът му с черно-белите изтече.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).