Това е новият президент на ПФК Марица

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
16:08 / 10.04.2020
8027
ПФК Марица 1921 Пловдив обяви кой ще изпълнява длъжността президент на клуба след оттеглянето на досегашния шеф Христо Христов. Тази функция поема досегашният администратор на клуба и помощник-треньор на представителния тим Йордан Влашки.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че в началото на март президентът на жълто-сините Христо Христов обяви на пресконференция, че се оттегля, след като бе начело на клуба почти 5 години.

Сега бизнесменът остава в управителния съвет на дружеството до края на сезона, като е осигурил средствата за завършване на първенството, ако то се доиграе. Промяната е в сила от 25 март, уточниха от пресслужбата на Марица.

Представителният тим и всички деца и юноши в школата са разпуснати към този момент и не провеждат тренировки. Това ще остане така, докато властите в страната не разрешат официално провеждане на тренировъчен процес.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).