Медиите в Белград: Локомотив пак ще загуби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:17 / 18.08.2005
479
ОФК може и да е малък отбор, но на 25 август ще стане много голям, след като натрие носа на Локомотив (Пд), смятат в Белград, цитирани от "7 дни спорт". Според журналиста във вестник "Политика" Драган Тодорович "романтиците" се гласят да ударят още веднъж черно-белите от България.

- В отбора цари страхотна еуфория след победата над Обилич. Всички смятат, че ще продължат в турнира за Купата на УЕФА. ОФК показа, че играе страхотно като гост. На Локомотив хич няма да им е леко. Могат да бъдат изненадани неприятно. Аз лично смятам, че шансовете на ОФК за победа на реванша са доста по-големи от тези на българите - коментира Тодорович.

Треньорът на ОФК Бранко Бабич заяви за "7 дни спорт", че играчите не изпитват страх преди реванша.

- Няма от какво да се плашим, играем за себе си и освободено. Искаме да направим нещо голямо в турнира за Купата на УЕФА и да стигнем колкото се може по-далеч. Това ще бъде добре за нашия отбор, който е млад и жаден за изява - каза Бабич.
Той все още съжалява, че ОФК не вкара още един гол в първия мач в Белград, който завърши 2:1.

- Имахме шанс да направим реванша по-лек, защото друго е да имаш преднина от 2 гола, но ги изпуснахме. Сега ще ни бъде тежко, Локомотив е труден съперник, но няма да се предаваме. Прогнози не искам да правя. До мача има много време - допълни Бабич.
Той няма проблеми със състава и ще разчита на всичките играчи.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).