Екскурзия до Бургас за феновете на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
17:35 / 19.08.2005
439
Във връзка с изключително важния мач-реванш за Купата на УЕФА срещу ОФК "Београд" фен-клуб Локомотив организира екскурзия до Бургас за символичната цена от само 4 лв. в двете посоки. Тази достъпна за всички фенове на пловдивското Локо е постигната благодарение на гъвкавата политика на ръководствата на фен-клуба и ФК "Локомотив", както и с изключителната помощ и разбиране от страна на централното управление на БДЖ. За целта бе подписан рекламен договор с железницата, която се ангажира с осигуряването на евтин транспорт за тези, които искат да подкрепят любимимя им отбор в така важния мач от турнира за купата на УЕФА.

Записванията стартират от 20 август /събота/ до 24 август /сряда/ до обяд, в магазина на фенклуб Локомотив до стадиона в кв. Лаута.

Допълнителен бонус за всички фенове е и намалената цена от 5 на 3 лв. за сектор В, там където ще бъде настанено черно-бялото фен-войнство.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).