Акрапович цитира звезда на Байерн, описвайки предстоящите мачове на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
09:59 / 19.05.2020
3498
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович направи интересно сравнение. Като типичен немски възпитаник, босненският специалист използва цитат на звездата на Байерн (Мюнхен) и германския футбол Томас Мюлер за това какви двубои ни очакват при подновяването на първенството на 5 юни.

Акрапович даде да се разбере, че внимателно е гледал победата на баварския колос с 2:0 като гост на Унион (Берлин), както и интервютата след въпросния двубой.

"Трудно е. Доста дълго време футболистите не са водили нормални тренировки. А и сега, в началото, те пак не са такива. Но трябва да сме много внимателни и последователни. Както каза Томас Мюлер след победата на Байерн над Унион в Берлин: "Тренировките и мачовете приличат като на тези за ветерани“, заяви наставникът на "черно-белите", цитиран от "Тема спорт".

"Вижда се, че на момчетата им липсват много неща. Но се надявам в тези три седмици да намерим точната форма. Трудно се тренира в такива условия, но няма как, трябва да се оправяме“, допълни още Бруно Акрапович.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).