Ботев отчете най-успешния сезон в ДЮШ за последните 10 години

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
14:22 / 07.06.2020
2780
Детско-юношеската школа на Ботев (Пловдив) записа най-успешния си сезон за последните 10 години. За първи път "канарчетата“ са в призовата тройка на крайното класиране и в трите елитни юношески групи, отбеляза официалният сайт на клуба.

В първенствата на U19, U17 и U15 "жълто-черните“ записаха много добри резултати, като при U17 момчетата на Георги Онов до последно бяха в битката за титлата, но решението за прекратяване на първенството ги остави на 3 точки от лидера Септември в крайното класиране.

В турнира за Купата на БФС "жълто-черните“ таланти достигнаха до полуфиналите при две възрасти – родените през 2004 и 2006 година. На този етап няма яснота дали Купата ще продължи или надпреварата ще бъде анулирана.

През настоящия сезон множество юноши попаднаха в тренировъчния и мачов процес на представителния мъжки отбор на "канарчетата“. Талантите от школата Станислав Работов, Станислав Шопов и Димитър Тонев се утвърдиха в състава на Ферарио Спасов и записаха участие в редица мачове на отбора в Първа лига и Купата на България.

Plovdiv24.bg припомня, че от ПФК Ботев обещаха в скоро време да представят на медиите официална информация относно желанието на петима специалисти от школата да напуснат клуба.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).