ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Фенклубът на Локо Пд призовава феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:34 / 23.08.2005Коментари (10)674
©
Фенклубът на Локомотив Пд излезе с призив, към феновете на черно-бялата идея, с който да призоват половин Пловдив да потегли към Бургас този четвъртък. Тогава "смърфовете" играят мач-реванш от евротурнирите, в който имат реалната възможност да запишат историческо елеминиране на тим от Европа. Ето и призивът на фен-организацията:

Призив от фен-клуб Локомотив Пловдив:
До всички обичащи Локомотив Пд и черно-бялата идея,
Уважаеми приятели на Локото,
Остават по-малко от 48 часа до решаващата среща-реванш от турнира за Купата на УЕФА срещу ОФК Београд - мач, който може да се окаже най-важния за любимия ни Локомотив. В 21.00 ч. в четвъртък под светлините на прожекторите, любимия ни клуб ще бъде на прага на исторически успех - елеминиране на отбор от евротурнирите. Момента е подобен на този от миналата година, когато на площада десетки хиляди бяха "Ние сме шампионите!" В този толкова важен за клуба момент отново трябва да сме всички заедно под знамената! На отбора и феновете предстои върхово изпитание, затова ви призоваваме всички, за които черно-бялата идея е съдба да подкрепим отбора ни в Бургас. Така ще изпълним със смисъл и съдържание девиза "Винаги с вас"!
Фенклуб Локомотив

Междувременно фенклубът на черно-белите взе спешни мерки, тъй като има само 2 вагона със свободни места. Клубът организира екскурзия до Бургас за рекордно ниската цена от 4 лв. в двете посоки. "Уверяваме всички, че никой желаещ няма да остане на гарата, така че ще уредим да се прикачат още вагони." увери шефът на фенклуба Мартин Вълков. Той уточни, че срокът за записване се удължава и така заявки за пътуване всеки желаещ може да декларира до последният момент. "Желателно е да не се чака до 12:00 ч. в четвъртък, когато композицията ще отпътува за Бургас, така че нека всички желаещи да дойдат по-рано или на стадиона или на Централна гара." заключи шефът на организацията. Той очаква именно в последните 2 дни да има най-голяма активизация на фенове, желаещи да пътуват за южния град, особено след като Управителния съвет на фен-сдружението излезе с призив към всички запалянковци.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 25.08.2005 г.
0
 
 
Еех, жълта завист, как ви разкъсва от вътре и не си признавате... Вместо да подкрепяте сънародниците, отново се държите като ... като българи. Коефициент на интелигентност, какво да се прави...
Aнонимен
на 25.08.2005 г.
Aнонимен
на 25.08.2005 г.
Aнонимен
на 24.08.2005 г.
0
 
 
Как изнасилиха мангал Доко – поема.Доко беше чер мангал – там във ромския квартал , той живееше в куптора ,беше влизал и в затвора… Можеше той да краде ,и айшето да е.е…Футбол знаеше какво е ,но на мач не беше ходил. Само с другите мангали той продавал бе страгали, там във парка на “Лайнута” – 5 стотинки да избута…Но в година - преди две, Мутра в гетото дойде , наркокинти със чували с футбола да изпере. Доко беше наркоман ,цял в лепило осмърдян, той във мутрите се влюби – нямаше какво да губи ,със познатия рефрен ,той се писа “ЛОКОФЕН” ! Взе на мачове да ходи , и мангалчета да води…Даже стигнаха до “Брюж” – там стопираха ги с “МУШ !” Божко скромний Балабан , клецна бай ти Торбалан. Доко не смути се хич ,той се мислеше за пич – и без срам за ден поне , пак запя си той маане…И за дербито с канари – Доко да замине свари , влезна той във Пловдив града ,там до жълтата ограда Бунта Ботев го набара и удари му шамара – Доко мигом се снижи и шалварите свали – и канара с най-голям ,му разпра г.ъза говнян. Видите ли Вий сега – черен ром със синина , да минава през маалата и краката да замята , знайте туй е ромът Доко – който в дупето дълбоко, жълта пишка му скрибуца ,та заттуй така си куца
Aнонимен
на 24.08.2005 г.
0
 
 
LOKO ale ale . Plovdiv pee samo LOKO ei, ei .
Пловдивчански
на 24.08.2005 г.
0
 
 
Спокойно смърфове. От фенклуба на Ботев сме Ви осигурили ДОСТАТЪЧНО конски вагони ЗА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ и директна линия за Кюстендил с междинна спирка за къпане в Аушвиц.
Aнонимен
на 24.08.2005 г.
0
 
 
Алитата щели да играят в четвъртък на лунно осветление от 21 ч. на ст. Т. Диев срещу Спартак. Целта била първа победа! В краен случай Селския уредил резервен вариант: ако не бият отново непобедимия Спартак, в петък да играят с Долни воден. Турчулята- братчедите им били ужким съгласни да им легнат, нещо от рода на 4:3, 5:4... Селския щял да си плати естествено, така че НАПРЕЖ, БОТЯФФФФФ!!!!
plioS
на 24.08.2005 г.
0
 
 
кур за "Б"отяф....папагалите под ножа...в б група мизерници....срамувам се като българин че миризливия ви отбор е кръстен на такъв велик човек....
Aнонимен
на 23.08.2005 г.
0
 
 
VIKNETE SI AGITKATA,OT KUSTENDIL,TQ 6E VI POTKREPI!!!TAKA ILI INA4E 6E PADNETE!!!NO VIE STE SVIKNALI!
plioS
на 23.08.2005 г.
0
 
 
aee lokooooo....o loko pd ti si nai-golqm o lokooo pld ti si nai-velik...teb obi4am az....ae ma4katite sarbite..ma4kaite posle 4orbata...ubiite 6ibanite papagali 12kryg
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: