Фенклубът на Локо Пд призовава феновете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
18:34 / 23.08.2005
674
Фенклубът на Локомотив Пд излезе с призив, към феновете на черно-бялата идея, с който да призоват половин Пловдив да потегли към Бургас този четвъртък. Тогава "смърфовете" играят мач-реванш от евротурнирите, в който имат реалната възможност да запишат историческо елеминиране на тим от Европа. Ето и призивът на фен-организацията:

Призив от фен-клуб Локомотив Пловдив:
До всички обичащи Локомотив Пд и черно-бялата идея,
Уважаеми приятели на Локото,
Остават по-малко от 48 часа до решаващата среща-реванш от турнира за Купата на УЕФА срещу ОФК Београд - мач, който може да се окаже най-важния за любимия ни Локомотив. В 21.00 ч. в четвъртък под светлините на прожекторите, любимия ни клуб ще бъде на прага на исторически успех - елеминиране на отбор от евротурнирите. Момента е подобен на този от миналата година, когато на площада десетки хиляди бяха "Ние сме шампионите!" В този толкова важен за клуба момент отново трябва да сме всички заедно под знамената! На отбора и феновете предстои върхово изпитание, затова ви призоваваме всички, за които черно-бялата идея е съдба да подкрепим отбора ни в Бургас. Така ще изпълним със смисъл и съдържание девиза "Винаги с вас"!
Фенклуб Локомотив

Междувременно фенклубът на черно-белите взе спешни мерки, тъй като има само 2 вагона със свободни места. Клубът организира екскурзия до Бургас за рекордно ниската цена от 4 лв. в двете посоки. "Уверяваме всички, че никой желаещ няма да остане на гарата, така че ще уредим да се прикачат още вагони." увери шефът на фенклуба Мартин Вълков. Той уточни, че срокът за записване се удължава и така заявки за пътуване всеки желаещ може да декларира до последният момент. "Желателно е да не се чака до 12:00 ч. в четвъртък, когато композицията ще отпътува за Бургас, така че нека всички желаещи да дойдат по-рано или на стадиона или на Централна гара." заключи шефът на организацията. Той очаква именно в последните 2 дни да има най-голяма активизация на фенове, желаещи да пътуват за южния град, особено след като Управителния съвет на фен-сдружението излезе с призив към всички запалянковци.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).