Илями Халими: Подценихме мача в Белград

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
09:28 / 25.08.2005
702
От македонеца Илями Халими се очаква да замести наказания Мартин Камбуров. Халфът се съгласи да отговори на въпросите на "7 дни спорт".

- Илями, оптимист ли сте за реванша срещу ОФК Београд?

- Ще е труден мач, но резултатът от първия двубой е добър и ни дава шансове да продължим напред. Ние знаем какво трябва да направим.

- На какво се дължи слабото първо полувреме в Белград преди 2 седмици?


- Малко ги подценихме, а и още не ги познавахме много добре. Истината е, че откакто аз съм в отбора, никога не сме играли толкова слабо. Хубавото е, че през второто полувреме вкарахме гол, който може да се окаже много ценен.

- Ще ви липсва ли наказаният Камбуров?

- Разбира се. За мен Мартин е най-добрият футболист в България. Но ние имаме сили да се справим и без него.

- Мислите ли, че стадионът в Бургас ще се напълни?

- Знам, че ще пътуват фенове от Пловдив, а и по морето има много хора, които са на почивка и биха дошли на мача. Дано стадионът се напълни и да имаме подкрепа през целия мач.

- Футболистите на ОФК Београд казаха, че ви завиждат за подкрепата на феновете.

- Има защо. Аз съм играл в много отбори, които са имали верни фенове, но такова нещо като в Локомотив никога не съм виждал. Тези хора са с нас и когато падаме.

- След ОФК ви предстои мач с ЦСКА. Какво мислите за мача на червените срещу Ливърпул?

- Останах приятно изненадан. Това е голям успех, защото Ливърпул е настоящият европейски шампион. Футболът е въпрос и на късмет. ЦСКА нямаше такъв в първия мач, но в реванша показа, че абсолютно всичко е възможно. Победата е успех не само за тях, но и за целия български футбол. По този начин се видя, че първенството, което е толкова одумвано, всъщност не е слабо. ЦСКА даде урок и най-важното е вярата.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).