ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Пашев остава извън тренировките на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:07 / 25.08.2005Коментари (1)592
©
Пашев за сега остава извън тренировките на футболния клуб Ботев Пловдив. Невероятно е Пашев да не може да участва в мача с Черно море, каза старши треньора на жълто-черните Ясен Петров на днешната редовна пресконференция. Урумов и Тиманов не са пренебрагвани от наставника поради личностни конфликти. Шансовете на всеки да излезе на терена зависят само от неговата форма, уточни Петров. Той допълни още, че канарчетата може да развалят обещания във Варна триумф за феновете на ПФК Черно море, след като варненския отбор миналия кръг пропусна трите точки като гост. Все пак пловдивчани ще срещнат трудност поне в психологическо отношение, тъй като освен слабото представяне на отбора този сезон, Ботев не е записвал победа на варненския стадион от доста време.
Ето какво още каза Ясен Петров: "Крайно време е футболистите на Ботев да проявят мъжество и да покажат характер в труден момент. За предстоящия мач с Черно море във Варна излизаме единствено с мисълта за победа, въпреки че ще играем с един много силен съперник. Домакините искат да се реваншират пред своите фенове за загубата от Вихрен предният кръг, но ние ще се постараем това да не стане. Имах някои играчи, които прекараха през седмицата летен грип, но за момента всичко е наред. Коце Видолов вече е възстановен и ще тренира днес, като единствено Митко Пашев не е 100% готов за игра. Някои играчи не попадат в групата за мачовете защото не показват, че са готови за нея, но аз и щаба ми държим на всеки един от футболистите в отбора. На 3 септемви (събота) от 16:00 часа на стадион "Христо Ботев" ще играем контролна среща с тима на Берое, за да използваме по най-добрият начин паузата във вътрешното първенство, заради световната квалификация между националните отбори на Швеция и България. Даниел Божков отново е с повиквателна за младежкият национален тим, а Муши и Въргов засега са отпаднали от сметките на селекционера Миладинов. Утре на обяд играчи и треньори ще пътуваме за Варна, като настроението ни е отлично,още повече,че имахме и много приятен повод онзи ден. Веско Минев стана баща за първи път, след като съпругата му роди момче без проблеми в Пловдив. Малкият ще се казва Алекс, като освен щастливият баща,нас ни почерпи и вуйчото Йордан."






Зареждане! Моля, изчакайте ...
anonimno
на 25.08.2005 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: