Локомотив се класира за следващият кръг на УЕФА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (15)
23:09 / 25.08.2005
2527
Локомотив Пловдив победи ОФК Белград с 1:0 и се класира за следващият кръг от турнира за купата на УЕФА. С гол на вездесъщия Методи Стойнев в 75-та "черно-белите" записаха успях.

Пред 10 000 пловдивчани на трибуните на стадиона в Бургас Локомотив изигра трагично слабо първо полувреме, като успя да създаде само едно голово положение.

През втората част в игра влязоха националът Георги Илиев и младокът Даниел Георгиев, които тотално преобразиха играта на отбора. Положенията пред вратата на ОФК се редяха едно след друго. Първо Явор Въндев, а след това и Георги Илиев нацелиха гредите зад вратаря Ненад Ерич. Методи Стойнев влезе на смяна на мястото на Въндев и започна буквално къде с позволени, къде с непозволени средства да мачка защитата на гостите. В 75-та минута "Ел Матадор" отправи силен удар, който мина през ръцете на вратаря на гостите и влезе в мрежата.

След гола десетте хиляди фена на стадиона в Бургас запяха "Мила родино" в един глас. До края на срещата Локомотив се бранеше организирано и не допусна сериозни опасности пред вратата на сигурния Колев.

Можете да проследите развитието на двубоя по минути тук.

След победата на Локомотив и трите български отбора продължиха в турнира за купата на УЕФА, към тях се присъединява и отбора на ЦСКА, който след отпадането си от Шампионската лига продължава в турнира за УЕФА. Утре ще бъде изтеглен жребият за следващите противници на българските тимове.


Виж коментарите (15)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).