Ботев остава без треньор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:35 / 02.07.2009
1959
Новата седмица за Ботев може да започне без нито един треньор, който да води подготовката на тима. В момента отборът продължава да се тренира от дуета Петър Пенчев и Иван Кочев. И двамата обаче нямат необходимия лиценз Про, за да бъдат старши треньори. Утрешното занимание ще бъде водено само от Петър Пенчев, тъй като Кочев е заминал извън България. В понеделник и самият Пенчев може да не е на стадион „Христо Ботев". Бившият десен защитник има планувано от преди дълго време пътуване, което трудно може да бъде отложено.

При така стеклите се обстоятелства футболистите, които трябва да тренират, могат да минат на варианта самотренировка, ако до тогава Христолов не намери човек с лиценз Про, който да поеме отбора.

Може да се стигне и до пожарен вариант друг специалист от школата на „канарчетата" да поеме временно нещата в свои ръце.

В същото време днес към отбора се присъедини бившият нападател на Спартак Пловдив и Свиленград Христо Сталев. Голаджията ще мине на пробен период, въпреки че на практика няма кой да го оценява.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).