Играч на Марица с гол за чешкия Бохемианс в контрола

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:42 / 04.07.2009
1407
Каращият тестове в Бохемианс (Прага) нападател на Марица (Пловдив) Тодор Тодоров набута един гол за равенството 2:2 на елитния чешки тим срещу ФК Кладно в контрола, играна в чешката столица. 

Тошко е бил на терена цял мач и освен попадението е оставил много добри впечатления с изявите си в елитния пражки клуб.
"Жалко, че не можахме да победим „Кладно". На 2 пъти им повеждахме в резулатата, но те изравняваха след грешки в нашата защита. Иначе стана много здрав мач. Чувствам се много добре физически. Направих много сериозна лятна подготовка с отбора на Бохемианс (Прага) и ако все пак се завърна отново да се състезавам в България, сега мога спокойно да започна да играя направо в някои наш професонален тим, дори без подготовка", каза по телефона от Прага Тодор Тодоров.
В този мач срещу ФК Кладно на добро ниво се е представил и бившият халф на Ботев, Родопа и Миньор (Раднево) Георги Куртев, с когото Тошко замина за Прага.

Втората контрола - срещу Виктория (Пилзнер), в която са играли и двамата пловдивчани, обаче не е била толкова успешна, както първата.

Бохемианс (Прага) е загубил с 0:2, а Тодор Тодоров при 0:1 е изпуснал отлична възможност за гол като изпратил топката в напречната греда.

В серията от двустранни игри по време на тестовете обаче, Тошко редовно е бележил голове.

Новият старши треньор на пражани Радек бил много доволен от представянето на двамата българи и особено от маричанина и най-вероятно ще им предложи договори в Бохемианс (Прага).
Както е известно в знак на уважение босът на чешкия тим Карел Каппер покани преди няколко дни на официална вечеря Тодоров и Куртев. Срещата се проведе в реномиран тузарски ресторант в Прага и на нея е присъствал и известният местен мениджър Патрик Розенбергер, който работи за няколко елитни чешки отбора.

На работната вечеря мистър Каппер прояви голяма заинтересованост към двамата пловдивчани, както и към ФК Марица.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).