Локо Пд приема Болтън на стад."Васил Левски"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:20 / 27.08.2005
1459
Ераносян все още е разстроен от кончината на клубния президент Георги Илиев. Той заяви, че вероятно няма да може да проучи добре отбора на Болтън. Пловдивчани ще играят, колкото им позволява моментното състояние, обяви още старши-треньора на черно-белите. Едо обяви, че се отказват от стадион Нафтекс и на 29 септември ще приемат отбора на Болтън Уондърс на стадион "Васил Левски" в София. В края на септември вече няма да има много пловдивчани по черноморието, а и София е по-близо. Това са причините за избора на софийския терен.
На сайта на ФК "Болтън Уондърс" пък излезе статия със заглавие: "На 15 септември ще се изправим срещу отбор в траур".
Мачът на Болтън с пловдивските железничари ще е дебютът на английския тим на европейска сцена. Това е и тяхното първо класиране за първи кръг от Купата на УЕФА, макар английският клуб да е със 131 годишна история.
От "Уондърс" обявиха и цените на билетите за първия мач, който е на 15 септември. Най-скъпите са по 20 лири, а зад вратите са о 15. За деца входът ще струва само 5 лири. Продажбата започва от 7 септември, а няколко дена по-рано с ценните хартийки на специални цени ще могат да се сдобият притежателите на клубни карти на "Болтън". Цените са изключително ниски за английски мач и това е така, защото английският клуб иска да напълни стадиона на първия си евро-мач.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).