Иван Димов от Марица подписа със Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:06 / 06.07.2009
2565
Централният защитник на Марица Иван Димов последва доскорошния си съотборник в Кършияка Камен Апостолов и също премина в пловдивския Спартак. „Димов заминава със спартаковци утре на подготвителен лагер на Цигов чарк, той вече ще играе в Спартак", потвърди старши треньорът на синьо-белите Николай Киров-Белия, също кадър от Кършияка.

Така колонията бивши маричани в Кючук Париж набъбна на повече от дузина футболисти, треньори и служители.
Списъкът е доста дълъг, но любопитен - Людмил Николов, Иван Площаков, Теодор Банев, Тодор Симеонов, Стоян Терзиев-Мечката, Пламен Коларов, Пейо Батинов, Георги Стоянов, Йордан Христов, Евгений Курдов, Иван Мекиков, Георги Стефанов, треньорите Николай Киров-Белия и Христо Тенев, изпълнителният директор Николай Алексиев, лекарят на отбора д-р Георги Касабов.

Както е тръгнало Спартак започва да се превръща в скрит сателит на Марица. Нищо, дори и във „В" група маричани ще продължават да произвеждат качествени кадри не само за Спартак, но и за други професионални отбори, коментират феновете в Кючук Париж.

Други двама маричани - Емил Стоев-Бадема и Теодор Скорчев са на път да играят в "А" група от новия сезон.

Бадема заминава утре с Локомотив /Пд/ на подготвителен летен лагер в Банско и както вървят нещата той почти сигурно ще остане на Лаута през новия сезон. В Локо вече са бившите му съотборници от Кършияка - Кирил Акалски, Георги Данов и Людмил Николов-Людмата.

Скорчев пък вече подписа договор със завърналия се в елита Берое и на него старозагорщи явно ще разчитат в предстоящия шампионат.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).