Марица направи 0:0 с Добруджа като гост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
20:12 / 27.08.2005
461
Отборът на Марица Пловдив завърши 0:0 като гост на Добруджа в Добрич. Мачът започна равностойно, като жълто-сините, които играха изцяло в синьо този мач не позволиха на домакините да упражнят традиционния натиск. След първите 10 минути "кършаклии" взеха инициативата и създадоха няколко стопроцентови опасности за гол. Неумението си да бележат показаха Манол Георгиев и Харлов. На няколко пъти двамата излизаха очи в очи с вратаря на домакините Радомиров, но или не успяваха да го преодолеят или стреляха неточно.

Второто полувреме маричани продължиха с натиска, положенията и пропуските. Преломен момент в мача се оказа 62-та минута, когато Мекиков от отбора на Марица получи червен картон. След изгонването му домакините на свой ред организираха няколко опасни атаки, но не стигнаха до реално голово положение.

До края на мача двата отора водеха битка предимно в средата на терена.

Sport.Plovdiv24.com предаваше за читателите си мача минута по минута. Можете да разгледате подробно положенията ТУК.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).