ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (22)
Болтън води зверска охрана
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:00 / 28.08.2005Коментари (0)983
©
Страхотни мерки за сигурност ще внесат тъжна нотка при дебюта на Болтън в евротурнирите, отбелязват медиите на Острова, цитирани от "7 дни спорт". Англиският тим приема Локомотив (Пд) на 15 септември, а 2 седмици по-късно гостува в София или Бургас за реванша. В материал "Изнасилване, наркотици, гангстерско убийство..., добре дошъл за Купата на УЕФА, Сам" пратеникът на "Мирър" в Монако - Мартин Липтън, описва ситуацията около мачовете. Мениджърът Сам Алърдайс и неговите момчета ще бъдат част от масирана акция по сигурността заради убийството на Георги Илиев, президент на българския клуб, уточнява "Мирър".

- Много е тъжно, но сме разтревожени - твърди пред изданието шефът на Болтън Фил Гартсайд и обещава сериозна охрана за гостуването в България. - Трябва да мислим за тези неща. Съболезнования за семейството на г-н Илиев. Зная, че и положението на всички в клуба не е лесно. Но ние трябва да вземем мерки. Бяхме посъветвани от полицията да наемем собствени гардове. Всички - играчи, ръководство и фенове, ще внимаваме много. Подготовката за мача е сериозна, а мерките за сигурност са част от нея. Вероятно за България ще пътуват 2 или 3 хиляди наши фенове. Всъщност не знам къде точно е Пловдив, но и там сигурно се питат: "Къде, по дяволите, е Болтън?" - твърди Гартсайд пред друг вестник - "Гардиън".
Шефът на Болтън разкри още, че мениджърът Сам Алардайс има 6 видеокасети с мачове на Локомотив (Пд) в архива си (!). Въпреки това разузнаването ще бъде мащабно. В Болтън не познавали българския отбор, но го сметнали за най-лекия съперник при обявяването на урните.

- Това беше мечтата на Сам. Искахме да останем в Премиършип и да играем в Европа. Направихме крачката нагоре - завършва Гартсайд.
"Гардиън" и "Мирър" са два от стотиците вестници по цял свят, които публикуват новината за разстрела на Георги Илиев. Интернет издания от абсолютно всички континенти дават подробности за покушението, справка за живота и бизнеса на покойния вече шеф на Локомотив. Задължително се припомня и фактът, че преди 10 г. стрелец е отнел живота на брат му Васил Илиев.
"Не много често отбори от Премиършип срещат съперници в Европа, чиито президенти са станали жертва на "политическо убийство", обобщава настроенията "Гардиън", "Точно такава "неясна" съдба обаче очаква Болтън в двубоя им с Локомотив (Пловдив)".
Още по темата: общо новини по темата: 38
29.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
28.09.2005
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Ботев обяви колко са продадените билети за мача с Левски
Министър Цоков даде старт на държавните отборни първенства по шахмат
Гонзо: Евентуален фалит на Локомотив и Спартак би бил смъртоносен за българския футбол
Пловдивски съдия с назначение за европейските клубни турнири
Юноша на Ботев се завърна от контузия, повикаха го в националния отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: