„Цар Симеон” преговаря за трансфер на елитен български колоездач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:35 / 09.07.2009
434
Ръководството на „Цар Симеон 1898" започна преговори за привличането на елитен български колоездач за мъжкия представителен отбор. Името му обаче засега няма да бъде обявявано, докато трансферът не бъде финализиран и за да бъдем коректни към момчето. Това призна изпълнителният директор на пловдивския колоездачен клуб Йордан Зашев.

"Ако нещата се развият благоприятно, ще го привлечем още другата седмица. Само ще кажа, че е много добър бегач и бързо ще намери място в представителния мъжки отбор, дано само по-бързо да се сработи с нашите момчета", обясни Зашев.

Преговорите с новото попълнение са в доста напреднала фаза. Освен със самия състезател, те се водят и на ниво ръководства на двата клуба. Ако новакът бъде трансфериран под тепетата, това ще бъде второто българско попълнение в представителния мъжки отбор на „Цар Симеон 1898".

Преди по-малко от месец „царският" велоклуб привлече най-добрия „планински" колоездач в България за 2008 година - Тодор Ангелов от софийския тим „Drag", след двумесечни тестове. В този пробен период 22-годишният студент по психология в Софийския университет „Климент Охридски" бе тестван като шосеен състезател и показа качества. Ангелов дори направи наскоро дебют в шоейното колоездене като бе включен в мъжкия тим на „Цар Симеон 1898" за републиканския шампионат на шосе за мъже в Сливен.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 9


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).