Едуард Ераносян иска спокойствие за Локо Пд

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
18:25 / 29.08.2005
718
Днес на импровизирана пресконференция на стадион Локомотив малко след началото на тренировката старши-треньора на черно-белите каза няколко думи пред журналистите. Той каза, че не счита за редно това, което става от петък насам. Той сподели, че постоянно му се обаждат журналисти да го разпитват каква е обстановката в Локо Пд след убийството на президента на клуба Георги Илиев. Той обяви, че в четвъртък ще има редовна пресконференция и помоли всички журналисти до тогава да оставят него и отбора, за да могат да се съсредоточат върху подготовката си.

Днешната е първа тренировка на отбора след трите дена почивка. Ераносян разпусна отбора в петък заради смъртта на Георги Илиев. Днес малко след 18:00 ч. на клубния стадион се събраха играчите на черно-белите и започнаха да се готвят за предстоящите им срещи, сред които е и двубоя с английския Болтън в първия кръг от Купата на УЕФА.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 22
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).