ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Шеф Немигенчев: Шаранът се готви най-лесно цял, когато е покрит със смес от белтък и морска сол | ||||||
| ||||||
"Един от лесните начини за приготвяне на шаран е във фурна. Покривате го със смес от белтък и морска сол. Когато се пече, голямото количество сол от една страна го овкусява, а от друга го задушава отвътре. Това го прави много крехък. Добра идея е шаранът да бъде предварително маринован. Например да смесите един литър вода с 80 грама сол и 40 грама захар. Може да добавите лимони и портокали в марината. Рибата трябва да кисне в тази смес около 12 часа, ако е голяма“, посъветва шеф-готвачът. Той обясни, че след това шаранът се измива и почиства. Може да се напълни с лимони, ориз или друго, след което може да се готви. |
Още по темата: | общо новини по темата: 19 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:ВсичкиМоите | На приятели |
на 05.12.2024 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Любопитни новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Честито на Мартин Карбовски
16:01 / 03.02.2025
Радина Червенова и Коко Каменаров чакат бебе
17:07 / 03.02.2025
Глобяват Сашо Кадиев
16:46 / 04.02.2025
Легендарна българка днес става на 87 години!
09:12 / 03.02.2025
Обявиха дата за бойкот на всички големи хранителни вериги в България
08:57 / 05.02.2025
Актуални теми
Абонамент
Анкета