ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Чистота" ще правят експресни проверки по сигнали на граждани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:00 / 16.05.2006Коментари (1)1088
Експресни проверки на сигнали от граждани започва общинската комунална фирма “Чистота”. Диспечери ще записват оплакванията и на място веднага ще бъде изпращан експерт, който да определи какво трябва да се направи. Ще поддържаме непрекъсната връзка с потребителите и ще реагираме бързо, ако има нередности, обясниха от фирмата. Това е част от промените, които ще бъдат направени в нейната работа, за да получи сертификати ИСО 9001:2000 и ИСО 9004.

“Чистота” е първото комунално дружество в страната, което въвежда международните стандарти за качество, сочи справка в Списъка на сертифицираните български фирми. Процедурата за внедряване на стандартите ще завърши в средата на октомври.

Основното изискване на ИСО е работата да се фокусира върху клиента, той да получава услуги с високо качество, извършени прецизно и в срок, а цените им да са изгодни за него, обясниха от “Чистота”. Спазването на изискванията се следи от мениджър по качеството и от външни одитори.

За първи път се въвеждат седмични графици за работа. Те ще са по-детайлни и по-стриктни от досегашните. За всяко отклонение от стандартите ще се съставят протоколи и ще се търси персонална отговорност. Непрекъснато ще се проучва и анализира дали клиентите са доволни от качеството и бързината на услугите. Те ще могат да проучат фирмата и нейните доставчици, преди да сключат договор, за да се убедят във възможностите й.

След сертифицирането по ИСО “Чистота” ще получи достъп за участие в проекти с международно финансиране, тъй като качеството на услугите ще е гарантирано не само за вътрешния, а и за международния пазар.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Martinova
на 19.05.2006 г.
0
 
 
Zashto ne pishete telefona na tozi dispecher,ili pak prazni prikazki... I drug put e imalo takuv telefon,no na nego ili nikoi ne se obajda ili niama rezultat ot obajdaneto.A metachkite,koito vseki den si otivat oshte na obiad,sled kato sa se naspali po peikite i trevata liatoto koi shte gi sledi kato murzeluvat ili samo durjat metlata i na galop v moabet po dve-tri minavat po ulicite,kolkoto da se razpishat za nadnicata.Niama li otgovornik pri tiah,ne rabotiat,a samo gledat kakvo da vzemat avanta otniakude.Riadko,mnogo riadko ima rabotlivi i suvestni ot tiah,pone 70 procenta minavat v kalabaluka eii taka - den da mine,drug da doide.A nie plashtame na viatura glavolomno rastiashti taksi smet zaradi tiah!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Октомври 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Да помогнем! Внук на "жълто-черна" легенда се бори с тежка болест
Първа лига, сезон 2024/2025
Подхвърлиха бебе пред къща в Айтос
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Трябва ли общините "Марица" и Родопи" да се слеят в Пловдив?
Да
Не
Не мога да преценя
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: